Wonder Woman

sysop septembrie 2, 2017 Vizite 41

Acesta film a fost cu siguranță unul dintre cele mai bune filme pe are le-a produs universul DC până acum de la Justice League încoace. Premiera lui a avut loc pe 15 mai 2017 și a strâns foarte multe aprecier în rândul fanilor seriei.

Filmul este o adaptare a personajului pe care DC l-a mai plasat în animații dar și benzi desenate. Acțiunea și firul acesteia este ireprașbil până în ultima parte a filmului când s-a făcut un mic exces de slow motion. Așadar pe o scara de la unu la zece acest film este unul de nota 9.5 .

Un film este unul de succes în momentul în care încasările pe care le generează acesta depășesc bugetul cu care a fost produs. Ei bine în acest caz bugetul a fost de aproape o stuă cincizeci de milioane de dolari iar încasările pe care le-a adus au fost de cinci ori mai mari, mai exact șapte sute optzeci și șase de milioane de dolari, o sumă colosală.

Un factor care a fost foarte apreciat de către public și criticii de film este partea de la început în care este prezentată prințesa Daiana, care trăia într-un paradis izolat din Amazon. La un moment dat un pilot se prăbușește pe insula pe care locuiau amazoanele și o avertizează pe prințesa Daiana că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea. Diana decide să renunțe la liniștea căminului său convinsă că intervenția va opri amenințarea pe parcurs descoperindu-și puterile dar și adevăratul său destin.

Pe Filme123 Poti Viziona Seriale Romanesti La Cea Mai Buna Calitate Si Fara Reclame.

Vizioneaza Wonder Woman Online Integral. Wonder Woman Fara Reclame. Seriale Romanesti Online pe FilmeOnlineHD.im
Categorie